Unna dig lite säker
lyx i jul och nyår

Peter och jag tänkte så här

“Hur ska vi kunna hjälpa alla våra trogna gäster och deras familjer att få en riktigt trevlig jul och fint nyårsfirande trots alla problem och restriktioner kring pandemin?”

Resultatet efter mycket möda och tankeverksamhet blev ett ”take away concept” där du bara ringer till vår restaurang i Halmstad och beställer din jul- och nyårssupé. Allt av högsta kvalitet och där det mesta kommer från svenska råvaror.

Martin Fredin

 

Här nedan följer våra erbjudanden för jul-och nyår. Du kan självklart plocka bort eller lägga till mellan de olika menyerna.

Kall Julsupé
Varm Julsupé
Nyårssupé

När du har bestämt dig, så ringer du till Josefine och gör din beställning på 035-10 68 06. Obs! Du kan endast boka via telefon.

Inte helt övertygad?

Det är mycket som talar för vårt concept


  • Du får en jul- och nyårslyx som är lagad med kärlek på svenska råvaror av bästa kvalitet

  • Du slipper att ränna runt och trängas med massa folk i köpcentra för att hitta de råvaror du behöver

  • Du slipper all stress med att griljera julskinka, steka prinskorvar, laga köttbullar, grönkål och sillen förstås…puhh!

  • Du kan lugnt och fridfullt ägna hela jul- och nyårshelgen med att bara umgås och ha kul med dina när och kära

  • Extra bra, du slipper utsätta dig för Coronaspöket

Vår kalla Julsupé

(går självklart att blanda med vår varma julsupé)

För en lunch på kontoret eller hemma med nära och kära som start innan det varma julbordet.
Vi förpackar portionerna styckvis eller på uppläggningsfat. Meddela vad du föredrar när du beställer.

Pris

252kr (225kr exkl. moms)

Obs! Du kan endast telefonboka till Josefine.

035-10 68 06

Sill & Ost

  • Klassisk löksill med kryddpeppar
  • Senapssill med finhackad dill
  • Krämig pepparrotssill
  • Gubbröra med ägg, matjessill,
  • lök och majonnäs
  • Skagenröra med handskalade räkor
  • Ägghalva med dillmajonnäs dill och röd stenbitsrom
  • Grönkålspaj med Harplingekål
  • Kvibille Cheddarost

Kallskuret

  • Varmrökt lax från Falkenberg med romsås
  • Senapsgriljerad julskinka från Grevbäcks prästgård med grovkornig senap
  • Kallrökt renkorv från Hedmans
  • Plommonspäckat sidfläsk från Wadstens
  • Lökkorv från Onsala
  • Äpple- & rödbetssallad

Bröd & Smör

  • Kavring
  • Knäckesticks surdeg med bovete
  • Smör

Vår varma Julsupé

(går självklart att blanda med vår kalla julsupé)

Vi har valt ut våra klassiker från det svenska julbordet. Passar både som lunch på kontoret eller som ”det varma” efter vår kalla julsupé

Pris

140kr (125kr exkl. moms)

Obs! Du kan endast telefonboka till Josefine.

035-10 68 06
KÖTTBULLAR

Fläskkött, lök, laktos, ägg
100g per person

PRINSKORV

Fläskkött, lök
50g per person

REVBEN

Fläskkött, soja
100g per person

JANSONS FRESTELSE

Innehåller gluten & laktos
150g per person

GRÖNKÅL

Innehåller laktos
50g per person

Vår fantastiska nyårssupé

Ett gott nytt år! Här hittar du något av det bästa som du kan äta på en nyårsafton. Du behöver bara duka snyggt och tända ljusen så står vi för det kulinariska.

Komponera ihop de rätter du själv önskar. Ett tips dock! Det blir både trevligare och vackrare om så många som möjligt i ditt sällskap äter samma meny. Vi lämnar tydliga instruktioner på hur maten bör värmas och behandlas för att du ska få bästa resultat.

Pris

3-rätters meny 450kr/person (405kr exkl. moms)
2-rätters meny 375kr/person (337kr exkl. moms)


Beställ & hämta

Avhämtning sker under nyårsafton på restaurangen mellan 12.00-14.00

Sista beställning söndagen den 27:e december med reservation för slutförsäljning.
Obs! Du kan endast telefonboka till Josefine.

035-10 68 06

Den perfekta starten till din fina nyårssupé

FÖRRÄTT 1

Toast Skagen med handskalade räkor som serveras på mörkt rågbröd, löjrom, dansk kryddkrasse och citron.

FÖRRÄTT 2

Kryddhalstrad hjortytterfile med lökkräm, picklad silverlök, friterad ostronskivling, äppelsky och krispig grönkål. 

Välj mellan två klassiska nyårsrätter

HUVUDRÄTT 1

Lättrimmad, halstrad torskrygg
med beurre blanc, brysselkål, rödbetschips, isad silverlök, forellrom & blomsterkrasse.

HUVUDRÄTT 2

Helstekt oxfilé med potatiskaka, haricots verts, bakade cocktailtomater, dragonmajonnäs och rödvinssås.

Den perfekta avslutningen

DESSERT 1

Krämig vaniljpannacotta på yoghurt med crumble och färska hallon.

DESSERT 2

Crème brûlée med passionsfruktssirap och färska hallon.

Chalenius & Fredins

Vi producerar event, oförglömliga möten och upplevelser med stort engagemang och hög kvalitet sedan 1991.

Hitta oss

Kristinehedsvägen 1
302 44 Halmstad

Kontakta oss

035-10 68 06
peter@chaleniusfredins.se

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google